Количество
|
Стоимость
|
||
|
Призначений для глибокого очищення організму, тонізації лімфатичної системи, покращення кровообігу, нормалізації кишкової мікрофлори й обміну речовин.
Рекомендується для детоксикації організму, відновлення після перенесених інфекцій, при частих застудних захворюваннях та алергіях.
Використовується у програмах для схуднення, омолодження, оздоровлення шлунково-кишкового тракту, шкіри, при діабеті й атеросклерозі, при остеохондрозі та хронічних запальних процесах у суглобах (артрити й артрози). Усуває втому, тяжкість у ногах, тонізує вени, поліпшує кровообіг, прискорює обмінні процеси.
Активує процес зниження ваги шляхом виведення з організму зайвої рідини та прискорення метаболічних реакцій.
ДІЯ:
- ЛІМФОДРЕНАЖ.
- АНТИНАБРЯКОВА Й АНТИЗАСТІЙНА.
- ДЕТОКС.
- РОЗРІДЖЕННЯ КРОВІ (АНТИКОАГУЛЯЦІЙНИЙ ЕФЕКТ).
- КАРДІОПІДТРИМКА.
- ОМОЛОДЖЕННЯ І ГАЛЬМУВАННЯ ПРОЦЕСІВ СТАРІННЯ.
ПЕРЕВАГИ:
- Лише натуральні інгредієнти.
- Відновлення гомеостазу і правильного метаболізму.
- Джерело біологічно активних речовин, омега-6 і -9, вітамінів та макро- й мікроелементів.
Дорослим і дітям старше 14 років— по 1 капсулі 2 рази на день до їди, запиваючи водою.
АКТИВНІ КОМПОНЕНТИ:
Екстракт плодоніжки черешні
Один із найкращих сечогінних та протинабрякових засобів, особливо для людей, які мають надмірну масу тіла. Активними речовинами в плодоніжках є саліцилати, флавоноїди: глікозиди кверцетину, кемпферолу, флаванону (дигідровогонін), фенолкарбонові кислоти; дубильні речовини, а також багато заліза, магнію, органічні кислоти (яблучна і лимонна), кверцетин, декстроза, кумарини, сахароза, йод.
Екстракт м'яко й безболісно подрібнює і виводить камені, солі, пісок із нирок та сечового міхура. Саліцилати разом з органічними кислотами сприяють виведенню зайвої рідини, завдяки розрідженню крові та зміні рН міжклітинної рідиниворганах і тканинах організму.
Кверцетин захищає організм від наслідків негативного впливу вільних радикалів: пошкодження клітинних мембран, зміни в ДНК і смерті клітин.
Йод регулює роботу щитоподібної залози, гормони якої відповідають за накопичення й виведення зайвої рідини.
Декстроза посилює ниркову фільтрацію, полегшуючи виведення великих об’ємів рідини (сечі).
Кора зантоксилума
Стимулює кровоносну та лімфатичну системи, сприяє мікроциркуляції в найменших кровоносних капілярах, зміцнює судини, володіє протизапальним ефектом.
Таурин
Аміносульфонова кислота, яка живить тканини мозку, стимулює роботу серця і покращує стан очей. Таурин працює як діуретик і виводить воду з організму, завдяки підвищенню скорочувальної здатності м’язів серця, верхніх і нижніх кінцівок, мімічних м’язів обличчя та очного яблука, а також шляхом відновлення балансу між калієм і натрієм – мінералами, які керують тим, скільки рідини утримують тканини організму.
Екстракт кореня стілінгії
Екстракт містить антраглікозиди: франгулін, глікофрангулін, франгулаемодин, хризофанову кислоту, дубильні речовини. Покращує функцію лімфатичної системи, видаляє токсини з крові. Виявляє специфічну м'яку проносну дію, обумовлену антраглікозидами і хризофановою кислотою. Так посилюються перистальтичні рухи товстого кишечника, сповільнюється всмоктування його слизовою оболонкою рідини й електролітів. Через послаблювальну дію рослини екстракт використовується для схуднення й очищення кишечника.
Екстракт шоломниці байкальської
Містить у складі флавоноїди (байкалін, байкалеїн, скутелярин, скутеляреїн), стероїдні сапоніни, дубильні речовини, які знижують напруження при психічній та розумовій перевтомі, виявляють гіпотензивну дію, зумовлену з одного боку пригніченням проведення збудження в симпатичних гангліях, з іншого – помітним седативним, судинорозширювальним і спазмолітичним ефектами.
Ефективний детоксикант, який активує роботу лімфатичної та імунної систем і прискорює виведення токсичних речовин. Регулює моторику кишечника, зменшує спазми гладенької мускулатури. Покращує обмін речовин, знімає запалення, повертає органам молодість, а шкірі – свіжість і пружність.
Листя брусниці
Основними активними речовинами листя є фенологлікозиди (арбутин, метиларбутин, пірозид, кофеїларбутин і фенолкарбонові кислоти), флавоноїди (кемпферол, кверцетин, гіперозид, рутин, авікулярин, гіперин, лютеолін), дубильні речовини, тритерпеноїди (урсолова та олеанолова кислоти), вітаміни і мікро- та макроелементи (K, Ca, Mg, Fe, Mn, Cu, Co, Zn, Cr, Al, Ba, V, Se, Ni, Sr, J, B, Ag). Основна дія листя – діуретична, антисептична й спазмолітична. Листя часто використовується як джерело природних вітамінів і мінералів.
Листя бузини чорної
У листі виявлено полісахариди, вищі аліфатичні вуглеводи, омега-6 і -9 жирні кислоти (пентадеканова, пальмітоолеїнова, пальмітинова, стеаринова, олеїнова, лінолева, ліноленова, арахідонова, гондолієва, бегенова), флавоноїди, дубильні речовини, урсолова і олеанова кислоти, амінокислоти, стероїди (ситостерин), вітаміни С і А, хлорофіл, макро- та мікроелементи (Mg, Ca, Al, Pb, Fe, Cu, Zn, Mo, Sr, K, Si, P, Mn, Na, B, Ag). Листя бузини чорної використовується як діуретичний та протизапальний засіб, який швидко усуває набряки та знижує вагу. Листя є джерелом омега-6 і -9, хлорофілу та інших біологічно активних речовин, які підтримують збільшення корисної мікрофлори в кишечнику.
Ягоди журавлини
Плоди мають тонізувальну, освіжальну, жарознижувальну, антимікробну, фунгіцидну, сечогінну дію, покращують роботу шлунка й кишечника, підвищують секрецію шлункового та панкреатичного соку, поліпшують розумову й фізичну працездатність, втамовують спрагу. Застосовуються для профілактики та лікування захворювань нирок, сечовивідних шляхів і сечового міхура, печінки, при гіпоацидних гастритах, початкових формах панкреатиту, при кашлю, ангіні, ревматизмі, гіпертонії та як вітамінний засіб.
Екстракт квітів гібіскусу
Основними активними речовинами є органічні кислоти (гібіскусова, лимонна, янтарна, яблучна, винна), полісахариди, пектини, амінокислоти, флавоноїди та антоціани (дельфінін, гібісцетрин, сабдаретрин, кверцетин), мінеральні речовини, вітаміни С і Р. Екстракт має гіпотензивну, сечогінну, заспокійливу, гепатопротекторну, спазмолітичну, протизапальну, антибактеріальну та жовчогінну дію. Згідно з дослідженнями, екстракт знижує масу тіла, жирові відкладення та індекс маси тіла.
Листя та плоди чорної смородини
Листя і плоди містять у своєму складі вітаміни В1, В2, В6, С, Е, К, каротиноїди, вуглеводи, пектинові речовини, органічні кислоти, катехіни, флавоноїди, ферменти, макро- і мікроелементи (K, Ca, Mg, Si, Fe, Na, Mn, Cu, Zn, P, Co, Mo, Cr, Al, V, Se, Ni, Sr, B, Pb). Чорна смородина – потужний діуретик, володіє антимікробними, капілярозміцнювальними, протиалергічними, в’язкими й тонізувальними властивостями, підвищує імунітет.
Більшість мінералів і переважна кількість вітамінів – водорозчинні сполуки, які легко вимиваються з організму, особливо при форсованому діурезі. Важливо одночасно поповнювати втрачені запаси організму натуральними природними мінералами та вітамінами.
Червона конюшина
У її складі присутні ізофлавоноїди, кумарини, алкалоїди, ефірна олія, флавоноїди та їхні глікозиди (трифолін, ізотрифолін), фітоестрогени, фітостерини, пігменти, аскорбінова кислота, каротин, кумаринова і саліцилова кислота, вітаміни B і E.
Червона конюшина володіє сечогінною та протинабряковою дією. Має протигрибкові й антисептичні властивості. Добре виводить із організму зайву воду, сприяє очищенню організму від токсинів, виводить шкідливі речовини, провокує потовиділення, розріджує жовч, очищує кишечник. Дуже часто червона конюшина використовується для лікування дерматологічних захворювань, таких як екзема, дерматит і псоріаз. Вона допомагає загоїти, усунути висипання, зменшити їхню кількість або площу пошкодженої шкіри, подовжити термін ремісії. Застосовується при анемії та фізичному виснаженні, бере участь у кровотворенні, допомагає відновити сили й насичує організм киснем.
Плоди гіркокаштана звичайного
Відомий в усьому світі венотонік та антикоагулянт. Рекомендується для боротьби з лімфостазами, для зменшення венозного застою та накопиченню рідини, особливо в нижніх кінцівках, для профілактики та лікування тромбозів, варикозу, ішемічних інсультів, а також ТЕЛА (тромбоемболії легеневої артерії). Плоди містять жирну олію, дубильні речовини, крохмаль, кумаринові глікозиди, такі як ескулін, фраксин, есцин, а також слизуваті, пектинові речовини, рутин. Завдяки корисним властивостям ескуліну, фраксину та есцину рослина має широку фармакологічну активність. Дія каштана зумовлює сповільнення згортання крові, а тому він має дуже хорошу дію при тромбозі, впливає на зменшення проникності капілярів. Ескулін сприяє виробленню речовини, яка запобігає утворенню тромбів і затримки рідини.
Імбир
Імбир заспокоює нервову систему, зміцнює імунітет, усуває набряки та є чудовим тонізувальним засобом. Корінь імбиру піклується про правильну роботу печінки, регулярне вживання продукту допомагає печінці очиститися від токсинів і різних отрутохімікатів. Основні активні речовини кореневища – вітаміни В6, В1, В9, В5, В2, А, С, Е і К, калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, марганець, мідь, залізо, селен, цинк, лізин, фенілаланін, треонін, метіонін, бета-каротин, куркумін та ін. Містить антисептичні й муколітичні речовини (камфен, цинеол, бісаболен), а також незамінні кислоти: олеїнову, лінолеву і каприлову. Імбир зміцнює судини, підвищує їхню еластичність і нормалізує тиск, розріджуючи кров і розслабляючи м'язи, що оточують судини. Корінь імбиру застосовується як стабілізатор алергічних реакцій в організмі. Завдяки тому, що він сприяє виведенню всіх непотрібних компонентів з організму, він активує зняття негативних реакцій після безпосереднього впливу алергену. Імбир прискорює метаболічні процеси, допомагаючи більш активно витрачати калорії.
Розмарин
Розмарин є гарним джерелом заліза, кальцію та вітаміну B6, а також чудовим протиспазматичним засобом, і завдяки цій властивості допомагає при спазмах шлунково-кишкового тракту і жовчних протоків, сечовивідних шляхів, периферичних судин. Рекомендується людям із порушеннями мозкового кровообігу. Посилює скорочення серця, короткочасно підвищує кров'яний тиск, має жовчогінну й тонізувальну дію, знімає стрес і нервову напругу. Нормалізує гормональний фон і прискорює метаболізм.
Екстракт червоного перцю
Червоний перець містить величезну кількість корисних речовин і вітамінів: бета-каротин, рибофлавін, фолієва і аскорбінова кислота, солі калію і натрію, фтор, магній, залізо, хром, цинк, мідь, марганець, кобальт і йод. Екстракт містить багато вітаміну С, і завдяки йому збільшується засвоєння заліза. Захищає імунну систему, багатий антиоксидантними вітамінами, зокрема вітамінами С, Е та бета-каротином. Сприяє здоровому травленню, нормалізує випорожнення, збільшує об’єм стулу та полегшує його виведення. Сприяє схудненню, зменшує апетит і нормалізує обмін речовин. Бере участь у перетворенні білої жирової тканини (запаси) на буру (зігрівальну). За даними Arthritis Foundation, екстракт болгарського перцю допомагає зменшити ризик розвитку деяких видів артриту та інших запальних захворювань. Це пояснюється двома факторами: вмістом бета-криптоксантину, який може зменшити ризик розвитку ревматоїдного артриту, і вітаміну С, що захищає кісткові та хрящові клітини, бере участь у виробленні колагену, структурного білка для відновлення й підтримки тканин шкіри.
ПРОТИПОКАЗАННЯ:
Вагітність і період лактації, вік до 12 років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.